Du modtager denne nyhedsmail, fordi du er medlem af Gymnasieskolernes Musiklærerforening Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære medlemmer

Så er der gang i spillet om en kommende Gymnasiereform, og Gymnasieskolernes Musiklærerforening har været lidt afventende i den første uge, fordi vi har haft behov for at få afdækket fakta omkring ændringerne igennem møder og mailudvekslinger med fagfolk og interessenter. Vi har nu forfattet nedenstående udtalelse (se via link), som vi har lagt på gymmus.dk, og som vi sender ud i den store verden nu. I må rigtig gerne dele udtalelsen på Facebook, hvor den ligger tilgængelig på vores Facebookside og Facebookgruppe. Vi sender udtalelsen til uddannelsesudvalget, men hvis I kender nogle politikere, så send dem udtalelsen fordi der også foregår diskussion i de enkelte folketingsgrupper lige nu.
 
Som I kan læse af udtalelsen, er det HF-udspillet og fjernelsen af det praktisk/musiske fag som obligatorisk fag på det 2-årige HF, der bekymrer os. Hvordan HF-udspillet ender, er der ingen der rigtig tør gætte på, og derfor er de næste 14 dage ekstremt vigtige. Politikerne holder 6 sættermøder og afslutter med et møde den 29. april, hvor der ikke er en bagkant. Det er især Venstre, Liberal Alliance, Konservative og Dansk Folkeparti, vi skal forsøge at overbevise. Vi har som sagt 14 dage til at påvirke i. Ud over udtalelsen vil vi i de kommende dage sende hilsner ud fra kendte personer, som har haft musik på A-niveau i gymnasiet. Disse interviews må I rigtig gerne dele, så de kommer videre ud i verden. Kender I nogle kendte personer, som har haft musik på A-nieveau i gymnasiet, så send besked til an@andreasnilsson.dk, så vores journalister kan skynde sig at kontakte dem og få et interview.
 
Der er meget, der står på spil for os! Det er ikke en umulig kamp vi kæmper, men det kræver et moderat pres på politikerne, for ellers får vi ikke ændret noget. Vi tager kampen op og håber at I kan give en hjælpende hånd med.  
 
De Bedste hilsner, Søren Hein Christiansen
Download Bekymringsbrevet
 

Indsatsområde om vidensdeling: Studierejser med musik & ?

VELKOMMEN HJEM FRA STUDIETUR!
 
Mange musiklærere har i de seneste uger været på tur rundt i Europa (eller endnu længere væk), og vi ved, at I har givet jeres elever et program for turen ;)
Skynd jer på ca. et halvt minut at glæde os andre med inspiration til kommende ture!
Det er let - bare klik på en af mulighederne herunder, så klarer vi resten og lægger jeres programmer i Materialebanken ;)
Upload til Materialebanken
Log ind på gymmus.dk på en ny fane, inden du aktiverer linket. Hvis du ikke er logget ind, vil du blive omdirigeret til indmeldelsessiden.
Send mail
 

NYHED: Søgefunktion i tidligere udgivelser af Musikbladet

De 7 seneste numre af Musikbladet, der er lavet med infoGeist, er konverteret til et system og gjort søgbare.
 
I kan søge i alle artikler fra gymmus.dk > Musikbladet > Søg i Musikbladet
 
Søgefunktionen kan raffineres med følgende funktioner:
  • Brug "-" til at fjerne ord fra søgningen, så den indsnævres til det, man ønsker. Søg fx på innovation -samfundsfag eller på eksamen -skriftlighed
  • Brug "+" til at sikre at ord er med i søgningen. Søg fx på klumme +innovation +eksamen
  • Brug anførselstegn for at søge efter nøjagtige citater - fx "Giv din studietur et spark”
Det er planen, at alle de gamle pdf-udgaver af Musikbladet ligeledes gøres søgbare.
Musikbladet søgefunktion
 

Nyheder/vidensdeling i Materialebanken siden sidste nyhedsbrev

Siden sidste nyhedsmail er der bl.a. kommet følgende uploadet af jer medlemmer:
Upload til Materialebanken
Log ind på gymmus.dk på en ny fane, inden du aktiverer linket. Hvis du ikke er logget ind, vil du blive omdirigeret til indmeldelsessiden.
 

Problemer?

Hvis du som medlem har problemer med gymmus.dk, nyhedsmail e.l., er du altid velkommen til at kontakte ordstyrer@gymmus.dk - eller skrive til os via gymmus.dk > Kontakt
 

Hjælp til selv-hjælp - fx logon

gymmus.dk > Hjælp
 

Kalender

Gå til Kalender
 
 

Overblikket

 
Gymmus.dk
 
Gymmus på Youtube
 
Facebook officiel side
 
Facebook medlemsgruppe
 
Facebook PRIMUS gruppe