Du modtager denne nyhedsmail, fordi du er medlem af Gymnasieskolernes Musiklærerforening Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære medlemmer

Så er der taget hul på arbejdet med de nye læreplaner, og bestyrelsen har haft et godt møde, hvor fagkonsulenten også var til stede. Alle de kritikpunkter, I har nævnt, er blevet vendt på mødet. Vi tror ikke, at der sker revolutioner, men nok i højere grad opblødninger, der giver muligheder for at imødekomme forskellige behov. Heldigvis afholdes der 2 FIP-kurser i musik, hvor det bliver muligt at drøfte læreplansudspillene, inden de bliver sendt i høring. Bor du derfor vest for Storebælt, så sæt kryds i kalenderen torsdag den 17. november kl. 15-17, og bor du øst for Storebælt, er det fredag den 18. november kl. 15-17, du skal sætte kryds.
Tilmelding sker via GL-E - følg nedenstående link.  
Tilmelding FIP

Jubilæumsnyt og generalforsamling

Tiden nærmer sig for vores Jubilæumskursus, og alle de praktiske oplysninger vedrørende 3-dages kurset skulle gerne være kommet ud til alle deltagere nu. Har du ikke modtaget information endnu, så skriv til Thomas Nilsson: tore@post9.tele.dk.
De, som kun skal deltage fredag den 28.10, vil snart få information tilsendt.  
 
Der er blevet lavet lidt om på programmet for at imødekomme forskellige behov. Det betyder, at vi nu afholder:  
Generalforsamling onsdag den 26.10 kl. 20.30
på Frederiksberg Gymnasium
 
 
Foreløbig dagsorden
  1. Valg af dirigent
  2. Formandens beretning
  3. Regnskab
  4. Opstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer
  5. Valg af revisor og revisorsuppleant
  6. Valg af redaktør
  7. Indkomne forslag
  8. Evt. 
Thomas Nilsson har desværre meddelt, at han stopper efter ikke mindre end 18 år i bestyrelsen! Det betyder, at der er en ledig plads i bestyrelsen. Er man interesseret i at være med til at tale musikfagets interesser, udvikle faget og lave spændende kurser, kan man kontakte mig på sc@frederiksberggymnasium.dk eller på mobil: 51896937. 
Drømmer man om at genoplive et forum for musikartikler og mere dybdeborende musikdiskussioner, har vi også en ledig titel som redaktør. Vi er meget åbne over for, hvad dette arbejde kunne rumme - vi savner blot nogle, der vil gøre en indsats for, at medlemmer får lidt fagligt inspiration i mailboksen fra tid til anden. Kontakt mig gerne, hvis det har interesse!
 
Jeg skal også gøre opmærksom på, at hvis I ønsker punkter drøftet på generalforsamlingen, som ikke kan dækkes ind af den foreløbige dagsorden, skal de være mig i hænde seneste 14 dage før, dvs. senest onsdag den 12.10. Den endelige dagsorden og formandens beretning udsendes senest onsdag den 19.10.
Kærlig hilsen Søren Hein Christiansen   
Foreløbig dagsorden Generalforsamling
 
Referat af Bestyrelsesmøde d. 1. september
 
 

Materialebanken - seneste nyt

Kik forbi Materialebanken > Eksamen > Eksamensopgaver (skr.) > 2016 > 2016 29august, se dine kolleger dybt i øjnene og aftal allerede nu, hvilke terminsprøver, I vil lave.
 
Den "gamle" GULD-CD er også kommet i Materialebanken. Se eller gense mange veltilrettelagte undervisningsmateriler på den digitale udgave af CD'en.
Upload til Materialebanken
 

Problemer?

Hvis du som medlem har problemer med gymmus.dk, nyhedsmail e.l., er du altid velkommen til at kontakte ordstyrer@gymmus.dk - eller skrive til os via gymmus.dk > Kontakt
 

Hjælp til selv-hjælp - fx logon

gymmus.dk > Hjælp
 

Kalender

Gå til Kalender
 
 

Overblikket

 
Gymmus.dk
 
Gymmus på Youtube
 
Facebook officiel side
 
Facebook medlemsgruppe
 
Facebook PRIMUS gruppe