Du modtager denne nyhedsmail, fordi du er medlem af Gymnasieskolernes Musiklærerforening Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære medlemmer

Så er skoleåret i gang, og I har sikkert travlt med at få styr på hold og skema. Alligevel håber vi, at I kan afsætte lidt tid til at hjælpe os.
I musiklærerforeningen har vi nemlig udstedt en konkurrence, hvis vigtigste formål er, at få nogle gode reklamevideoer, der kan sælge vores fag i forbindelse med, at elever skal vælge studieretning efter grundforløbet. Vi vil derfor opfordre jer til at videresende gymmus.dk/videokonkurrence til alle de klasser og elever, som kunne tænkes at bidrage med et godt indslag. Det behøver ikke kun at være musikelever. Deadline for indsendelsen af videoer er 6.september, og kort tid derefter vil vinderne blive kåret og reklamevideoerne uploadet til foreningens Youtube-kanal, så alle kan have glæde af dem op til det endelige studieretningsvalg i slutningen af grundforløbet. 
 
Pt. er der flere kurser, der kunne tænkes at have jeres interesse. Først er der C-niveau-konferencen (FIP1718-40c musik) på Mulernes Legatskole, torsdag d. 31.august. I kan læse om kursusprogrammet og tilmelde jer på GL-E, men vær opmærksomme på at tilmeldingsfristen er allerede d. 17. august!

Der afholdes også 2 kurser i musikproduktion og musikalske parametre. Det ene kursus afholdes på Roskilde Gymnasium d. 21.-22. september, og det andet kursus afholdes på Rosborg Gymnasium d. 25.-26. september. I kan læse om kurset og tilmelde jer frem til d. 30. august på gymmus.dk/musikproduktionskursus.
 
Til sidst så håber vi at gense jer alle til årets generalforsamlingskursus. Det har længe været foreningens mål, at vores generalforsamlingskurser bliver det kursus, som alle I musiklærere betragter som en tilbagevendende begivenhed, som I ser frem til og glæder jer til. Vi gør os derfor meget umage med at lave en program, der har et relevant indhold og et højt fagligt niveau. Vi håber derfor, at I vil tage jer tid til at læse programmet igennem og overveje, om I ikke skulle afsætte d. 27.-28. oktober til et par gode dage i festligt og godt selskab ;-)
Læs om kurset og tilmeld dig på gymmus.dk/kurser/generalforsamlingskursus.
 
I håbet om, at I kommer godt i gang med skoleåret, og at vi snart ses, ønsker foreningen jer alle et rigtig godt skoleår.
 
Kærlig hilsen 
Søren Hein Christiansen 
Formand for Gymnasieskolernes Musiklærerforening
 
Videokonkurrence
FIP1718-40c musik Program
FIP1718-40c musik TILMELDING
Musikproduktionskursus PROGRAM & TILMELDING
Generalforsamlingskursus PROGRAM & TILMELDING

Indkaldelse til generalforsamling

Gymnasielærernes Musiklærerforening afholder ordinær generalforsamling fredag d. 27. oktober på Skanderborg Park, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg.
 

Foreløbig dagsordenen for generalforsamlingen

  • Valg af dirigent
  • Formandens beretning
  • Regnskab
  • Opstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer
  • Valg af revisor og revisorsuppleant
  • Valg af redaktør
  • Indkomne forslag
  • Evt.

Forslag til sager, der ønskes optaget på dagsordenen, skal være formanden, Søren Hein Christiansen (formand@gymmus.dk) i hænde senest to uger før generalforsamlingen, hvorefter den endelige dagsorden tillige med formandsberetningen udsendes til medlemmerne senest en uge inden generalforsamlingen.

Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg:

  • Rikke Schou Hammerum - genopstiller
  • Rikke Juel Enemærke - genopstiller ikke
  • Petur Birgir Petersen - genopstiller
  • Anne Verdelin - genopstiller
Generalforsamling 2017 - Foreløbig dagsorden
 

Problemer?

Hvis du som medlem har problemer med gymmus.dk, nyhedsmail e.l., er du altid velkommen til at kontakte ordstyrer@gymmus.dk - eller skrive til os via gymmus.dk > Kontakt
 

Hjælp til selv-hjælp - fx logon

gymmus.dk > Hjælp
 

Kalender

Gå til Kalender
 
 

Overblikket

 
Gymmus.dk
 
Gymmus på Youtube
 
Facebook officiel side
 
Facebook medlemsgruppe
 
Facebook PRIMUS gruppe