Du modtager denne nyhedsmail, fordi du er medlem af Gymnasieskolernes Musiklærerforening Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære medlemmer

Så er der godt nyt til alle jer, der er midt i studieretningspræsentationer af musikfaget. Musiklærerforeningen har afviklet videokonkurrencen, og her finder I vores playliste med de fire vindervideoer, som alle fortæller lidt om, hvorfor det er værd at vælge musik på A-niveau:

https://www.youtube.com/watch?v=sjFcR5DWKBw&list=PL8j6sZnyggqE1TE6zMHOWSAZVUN0tpY4N

Videoerne kan I frit benytte i undervisningen og afspille i andre relevante sammenhænge.

Vi modtog i alt 19 videoer, og af dem valgte Musiklærerforeningen at præmiere 4 videoer ud fra følgende begrundelser:

3. pris på 3.000,- går til Thomas Garvey m.fl. fra Frederiksberg Gymnasium, #gørsomKarl

Begrundelse: En lækker og vellavet film med tydelig storytelling og humor. Nogle gode informationer om emnet. Dog rummer filmen ikke alle aspekter af musikfaget. 

2. pris på 7.000,- går til Ingrid Jespersens Gymnasieskole, #MusikIGymnasiet, #HvemVilIkkeGerneHaMusik?

Begrundelse: Giver et tydeligt billede af de forskellige elementer af musikfaget på A-niveau, holdet har selv skrevet teksten til sangen og spiller selv.

Pga. to meget forskellige videoer i toppen, som begge er gode til at vise musikfaget, har vi valgt at dele 1. prisen i to og lægge lidt oveni, så:

  • 1. prisen x 2 på hver 12.500,- går til hhv.

    • Carl Vestbo og 2.a på Aarhus Katedralskole, #musikpåAeretlivduvilha

Begrundelse: Holdet har skrevet sin egen rap, som indeholder mange af musikfagets facetter. Videoen har humor og gennemslagskraft og er godt lavet.

    • Vesthimmerlands Gymnasium, #tagchancenspilkadencen

Begrundelse: God storytelling med humor, der indfanger musikfaget godt. Formår at vise musiks rolle i fht. andre fag. Har en tydelig historie. 

Nu kan vi så kun håbe at I kan bruge disse 4 videoer i jeres arbejde med at sælge faget, og at vi ikke allerede er for sent ude med videoerne! Held og lykke med arbejdet! 

Kærlig hilsen
Søren Hein Christiansen, formand

 

 

Vindervideoerne på Youtube

På foreningens YouTube-kanal har vi lavet en playliste med vindervideoerne - se nedenfor. For at få videoerne ud til kommende elever, har vi lavet en række facebookopslag på vores facebook-side: facebook.com/gymmus.
 
Facebooks mange algoritmer virker på den måde, at interaktioner øger udbredelsen af opslagene betragteligt. Derfor håber vi, alle mand vil skynde sig til tasterne og hjælpe opslagene på vej; vi opfordrer hermed på det kraftigste alle jer medlemmer med en facebook-profil til at klikke forbi og like og dele de fire opslag fra konkurrencen.
Hjerter ❤️  og wows 😲  er et fint alternativ til den almindelige "thumps up"-like 👍🏻  - via algoritmerne øger de udbredelsen yderligere.
 
Se vindervideoerne!
Facebook officiel side
 

Generalforsamlingskurset den 27.oktober 2017

Herfra skal lyde en opfordring til alle om at overveje at kigge forbi vores generalforsamlingskursus fredag d. 27/10 på Skanderborg Park, Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg. Vi er p.t. 20 tilmeldte og har måttet aflyse Runes Thorsteinsson workshop, da der var for få deltagere. Vi har i stedet rykket fagkonsulent Uffe Englunds oplæg om Musik A fra lørdag til fredag eftermiddag. Vi håber derfor, at I vil genoverveje, om I ikke skulle afsætte fredag eftermiddag i selskab med jeres søde musikkolleger fra det ganske land? -klik ind på gymmus.dk og tilmeld dig generalforsamlingskurset, men senest på fredag den 29.9!
 
Programmet ser nu således ud:

12.00 – 13.30
Ankomst og Frokost

13.30 – 14.30
Anders Aare præsenterer sin nye bog, Musikteori - på video

15.00 – 17.00
A-niveau v. Uffe Englund: Fokus på den kommende skriftlige prøve i musik A (herunder udformningen af prøven og evalueringskriterierne nærmere) samt overgangen til netprøver, sommeren 2018

17.30 – 19.00
Aftensmad

19.00 – 20.30
Generalforsamling

Husk i øvrigt at generalforsamlingen kl.19.00 den 27/10 er gratis for alle og ikke kræver tilmelding. Det kunne være hyggeligt, hvis I vil genoverveje, om I ikke skulle kigge forbi, så vi var lidt flere til at drøfte musiklivet og foreningens aktiviteter.

 

 

Problemer?

Hvis du som medlem har problemer med gymmus.dk, nyhedsmail e.l., er du altid velkommen til at kontakte ordstyrer@gymmus.dk - eller skrive til os via gymmus.dk > Kontakt
 

Hjælp til selv-hjælp - fx logon

gymmus.dk > Hjælp
 

Kalender

Gå til Kalender
 
 

Overblikket

 
Gymmus.dk
 
Gymmus på Youtube
 
Facebook officiel side
 
Facebook medlemsgruppe
 
Facebook PRIMUS gruppe