Du modtager denne nyhedsmail, fordi du er medlem af Gymnasieskolernes Musiklærerforening Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære medlemmer

Så er foreningen igen klar med en nyhedsmail, der primært omhandler kurser for det kommende skoleår samt en foreløbig dagsorden for den kommende generalforsamling i foreningen. Vi har hele 4 kurser klar til jer og vi har arbejdet hårdt på at få kursusbeskrivelserne på plads inden skoleåret er slut, I håbet om at I kan nå at få kurserne med i jeres arbejdsporteføljer for næste år.
 
Som I kan læse, håber vi meget at se jer til årets FIP/Generalforsamlingskursus, som er udvidet til 2 dage for at give plads til at vi også får tid til at netværke og udveksle gode ideer. Vi håber også at vores Brandbjerg kursus  bliver et tilløbsstykke. Priserne på begge kurser skruet helt ned, så alle kan få lov at deltage, men på Brandbjergkurset er der begrænset tilmelding, så der skal I være hurtige. Husk at I skal være logget ind på Gymmus.dk for at kunne tilmelde jer kurserne. Når I klikker på tilmeldingslinket kommer I direkte til tilmelding, kursusbeskrivelsen og program for kurset. I kan også finde oversigten over kurserne på Gymmus.dk. God tilmeldingslyst!
 

FIP/generalforsamlingskursus 27/9-28/9 2018 i Odense

 Vi lægger ud med det kommende FIP/generalforsamlingskursus d. 27/9-28/9 2018. Vi har oplevet en stor tilslutning til FIP-kurserne og har derfor besluttet at lægge vores generalforsamlingsaktiviteter i forlængelse af FIP-kurset. Vi håber dermed at kunne styrke netværket blandt musiklærere. Vi ser to gode grunde til at, at I melder jer til hele arrangementet: For det første har vi fået Phillip Faber til at komme og lave en korworkshop fredag d. 28/9 og for det andet koster FIP-kurset d. 27/9 550,- kr., men hvis man derimod tilmelder sig FIP og generalforsamlingskurset inklusiv middag og overnatning, så er hele arrangementet gratis! Vi håber, at strategien virker, og at vi bliver rigtig mange til vores generalforsamling, middag og korworkshop med Phillip Faber. Lidt længere nede i nyhedsmailen kan I se den foreløbige dagsorden for generalforsamlingen. Der er tilmeldingsfrist til kurset d. 1.september. 
Tilmelding til FIP/Generalforsamlingskurset
 

Brandbjerg-kurset 26/2-1/3 2019

I mange år var det tradition, at musiklærere mødtes på Holstebro Højskole, senere blev det en tradition på Ry Højskole, og nu er vi klar igen med et 4-dages internatkursus - denne gang på Brandbjerg Højskole nær Jelling. Kurset bliver en god blanding af praktiske og teoretiske discipliner. Vi har gjort os umage for at lave et program, der appellerer så bredt som muligt og samtidig beskæftiger sig med relevante emner - både ifht. den nye reform og ifht. vores almindelige hverdag. Der skulle således være noget for både nye og gamle musiklærere og for C-, B- og A-niveau-undervisere. I kan bl.a. stifte bekendtskab med Stomp og Gumboot ved Rune Thorsteinsson, sangskrivning med Karen Sangvin og Annette Bjergfeldt, kor med Niels Græsholm og Line Groth mv.. Som noget nyt vil vores workshops integrere teori og praksis. Vælg mellem emner som Beatles, Flamenco, jazz og rap. Da der er mange, som ikke kan komme på internatkursus, fordi de er for dyre, har vi valgt at gøre prisen exceptionel billig denne gang. Kursusprisen for 4 dage på Brandbjerg Højskole inklusiv kost og logi bliver på kun 3000 kr, hvis man kan leve med at bo på et dobbeltværelse. Prisen bliver lidt højere (4000 kr.) hvis man ønsker enkeltværelse. Tilmeldingsfristen på Brandbjerg-kurset er d. 1.oktober, men vær opmærksom på, at vi har et begrænset antal pladser på kurset, så I skal nok ikke vente for længe med at tilmelde jer.  
Tilmelding til Brandbjergkurset
 

Kursus i korteknikker med Line Groth 25/10 2018 kl.9-16 på Aarhus Katedralskole

Line Groth tilbyder her et heldagskursus for dem, som gerne vil udfordres lidt på at arrangere egne korarrangementer. Line er en af de dygtigste korarrangører herhjemme, og det er alletiders chance for at få nye fifs og idéer med hjem fra en dag, hvor Line deler ud af sin store erfaring som korarrangør. Kursusprisen er 1800,- kr og tilmeldingsfristen er d. 1/10 2018
Tilmelding til korteknik kurset
 

Music Workout d. 8/10 2018 kl.10-13 på Marselisborg Gymnasium

Annette Præst, som er pianist og musikpædagog, kommer og præsenterer sin musikkuffert, som indeholder spil og øvelser, der kan bruges til at lære grundlæggende musikteori. Materialerne er gennemprøvede og skulle gøre det nemt for både undervisere og elever samtidig med, at det er en vej til hurtigere indlæring af musikteori og hørelære. Kurset er gratis men musikkufferterne skal efterfølgende bestilles hos Annette. Tilmeldingsfristen er d. 7/9 2018.
Tilmelding til Music Workout kurset
 

Generalforsamling i Gymnasieskolernes Musiklærerforening den 27.september 2018 kl.19.00

Sted: Odense Katedralskole, Jernbanegade 34, 5000 Odense  
Dagsorden:
1.     Valg af dirigent
2.     Formandens beretning
3.     Regnskab samt fastlæggelse af kontingent
4.     Opstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer*)
5.     Valg af revisor og revisorsuppleant**)
6.     Valg af redaktør
7.     Indkomne forslag
8.     Evt.  
 
Alle foreningens medlemmer kan deltage i generalforsamlingen, der er gratis og det kræver ikke forhåndstilmelding.  
 
Forslag til sager, der ønskes optaget på dagsordenen, skal være formanden, Søren Hein Christiansen (formand@gymmus.dk) i hænde senest to uger før generalforsamlingen, hvorefter den endelige dagsorden tillige med formandsberetningen udsendes til medlemmerne senest en uge inden generalforsamlingen.
 
*) Der skal vælges 4 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter til bestyrelsen. Følgende fra bestyrelsen er på valg: Søren Hein Christiansen (ønsker genvalg), Jesper Fjord (ønsker genvalg), Lars Jacobsen (ønsker genvalg) og Lasse Grøftehauge (ønsker ikke genvalg).
**) Jørgen Dejgaard vil gerne fortsætte som revisor
 
I håbet om, at I finder tid til at deltage i vores kurser, ønskes I en rigtig god eksamensperiode og en endnu bedre sommerferie.
 
De bedste hilsner
Søren Hein Christiansen, formand for Gymnasieskolernes Musiklærerforening
 

Problemer?

Hvis du som medlem har problemer med gymmus.dk, nyhedsmail e.l., er du altid velkommen til at kontakte ordstyrer@gymmus.dk - eller skrive til os via gymmus.dk > Kontakt
 

Hjælp til selv-hjælp - fx logon

gymmus.dk > Hjælp
 

Kalender

Gå til Kalender
 
 

Overblikket

 
Gymmus.dk
 
Gymmus på Youtube
 
Facebook officiel side
 
Facebook medlemsgruppe
 
Facebook PRIMUS gruppe