Du modtager denne nyhedsmail, fordi du er medlem af Gymnasieskolernes Musiklærerforening Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære medlemmer

Godt nytår til alle! I har sikkert haft en forrygende juleferie, og er garanteret allerede oppe i gear igen pga. musicals, præsentationsaftener, SRP-retning, alt for mange undervisningstimer og opgaver, der skal rettes! Alligevel så drister vi os til at sende jer lidt info om, hvad der rør sig i musiklærerforeningen. Vi har Brandbjerg kurset lige om hjørnet, og nedenfor følger lidt info til jer, der skal afsted. Vi udbyder også et kursus den 26.april for jer, som har fået en studieretning med musik-matematik, og savner nogle emner til de flerfaglige forløb. Så har vi lidt nyt fra Materialebanken, og så håber jeg at I har været forbi Gymmus for nylig, da vi har fået opdateret hjemmesiden i 2018, så den er mere brugervenlig for tablets og telefoner. Til sidst er der en hilsen fra kassereren.
 
I håbet om at I har fået en masse elever, der har valgt musik som studieretning, ønskes I alle et fantastisk 2019 fyldt med musik!
 
Kærlig hilsen
Søren Hein Christiansen 
 
 
 
 

Brandbjergkurset den 26. februar - 1. marts 2019

Kære kursister.
 
Brandbjergkurset er lige rundt om hjørnet, og vi håber at alle, som er tilmeldte, eller som står på ventelisten, har fået nærmere besked via mail. Det vigtigste for os i arrangørgruppen er, at I hurtigst muligt går ind og udfylder dokumentet med instrument- og emnevalg, så logistikken kan falde på plads. Der bliver nogle småjusteringer i programmet, da vi er blevet ramt af sygdom blandt nogle af underviserne og på de indre linjer, men jeg er "still standing" og skal nok føre jer sikkert igennem kurset ;-)
 
Venlig hilsen
Lasse Grøftehauge 
 

Musik-matematik inspirationsdag den 26.april 2019 kl.9.30-15.00

Musiklærerforeningen udbyder, i samarbejde med matematiklærerforeningen, et éndagskursus, hvor interesserede musik- og/eller matematiklærere kan komme og få lidt inspiration til nogle flerfaglige forløb. Kurset henvender sig primært til dem, som har en studieretning med musik og matematik, og som savner ideer til flerfaglige forløb. Kurset afholdes på Sct. Knuds Gymnasium i Odense den 26. april og der er deadline for tilmelding den 15. marts. Læs nærmere om kurset i selve kursusbeskrivelsen, som du finder nedenfor. Her kan du også finde link til kursusmaterialerne, som allerede er tilgængelige.
Kursusbeskrivelse og tilmelding
 

Nyt fra Materialebanken

Materialebanken er nu blevet søgbar. Man kan kun komme ind via log in på www.gymmus.dk 
 
 
Det vil sige, at hvis man plejer at gå ind i Materialebanken via et link, så kan det ikke bruges mere.
 
Anne-Mette Christiansen har doneret store dele af hendes enorme vidensbank, ligesom Jesper Fjord har uploadet en masse musikdokumentarer fra bl. DR, samt meget andet godt. På dette link findes guide til søgning i Materialebanken:
Vejledning til søgning i materialebanken
Husk også selv at uploade dit materiale så dine kollegaer rundt om i landet kan blive gladere:
Upload til materialebanken
 

Godt nytår fra kassereren!

Alle skulle, henover årsskiftet, have fået et girokort til betaling af kontingent for indeværende år – enten direkte i banken via PBS eller i den gammeldags postkasse.Tjek det venligst. Bliver girokortet ikke betalt, udsendes en rykker, og hvis man ikke reagerer på denne, kan man risikere at man bliver udmeldt af foreningen.
 
Mvh.Jesper Fjord
Kasserer og registrant
 

Problemer?

Hvis du som medlem har problemer med gymmus.dk, nyhedsmail e.l., er du altid velkommen til at kontakte ordstyrer@gymmus.dk - eller skrive til os via gymmus.dk > Kontakt
 

Hjælp til selv-hjælp - fx logon

gymmus.dk > Hjælp
 

Kalender

Gå til Kalender
 
 

Overblikket

 
Gymmus.dk
 
Gymmus på Youtube
 
Facebook officiel side
 
Facebook medlemsgruppe
 
Facebook PRIMUS gruppe