Du modtager denne nyhedsmail, fordi du er medlem af Gymnasieskolernes Musiklærerforening Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære medlemmer

Så er det blevet forår og tid til en nyhedsmail, og denne gang er der spændende nyheder! Vi har haft møde i bestyrelsen, og der er blevet søsat en masse spændende aktiviteter for den kommende tid. Først og fremmest skal der sættes kryds i kalenderen den 19.9 og 20.9, men I må hellere reservere uge 7 og uge 8 i år 2021 med det samme! I kan også finde indkaldelsen til årets generalforsamling, som finder sted den 19.9 i Fredericia. Ud over info om forskellige kursusaktiviteter etc. er der også lidt info til jer, der står foran at skulle afvikle skriftlige eksaminer eller årsprøver i musik. Det er desuden vigtigt at I går ind og læser fagkonsulentens nyhedsbrev, som i kan finde her: Nyhedsbrev fra fagkonsulenten
 
I øvrigt kan jeg kun opfordre til at I kigger forbi foreningens hjemmeside, hvor der er stemningsbilleder og link til materialerne fra Brandbjerg kurset: Brandbjerg 2019 
 
God læselyst og held og lykke med forårskoncert og det, I ellers får jeres forår til at gå med!
 
Mvh Søren Hein Christiansen
 

FIP- og generalforsamling den 19.9-20.9 i Fredericia

Sidste år var der 180 musiklærere til FIP kurset, hvor 80 af os blev og overnattede og havde en fantastisk fest. På generalforsamlingen blev man enige om, at man ikke vil sænke kontingentet for at være medlem af foreningen. Pengene skulle til gengæld bruges til at fastholde, at det skal være gratis at kunne deltage i dette festlige arrangement, og det løfte har vi tænkt os at indfri. Fagkonsulenten sørger for at tilrettelægge indholdet i FIP kurset som afvikles kl.10-16, hvorefter foreningen overtager og sørger for en middag og fest om aftenen. Fredag formiddag den 20.9 sørger foreningen for at skaffe et fagligt fyrtårn til at komme og underholde os kl.9-12, hvor efter dagen afsluttes med frokost. Det nærmere program og tilmelding følger senere, men mødeindkaldelsen til årets generalforsamling er det dog muligt at bringe allerede nu:
 
Generalforsamling i Gymnasieskolernes Musiklærerforening torsdag den 19.september 2019 kl.20.00 på hotel Trinity, Gl Færgevej 30, 7000 Fredericia.
 
Dagsorden:
 
1. Valg af dirigent
2. Formandens beretning
3. Regnskab
4. Opstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer
5. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen
6. Valg af revisor og revisorsuppleant
7. Valg af redaktør
8. Indkomne forslag
9. Evt
 
Der er 4 personer, der er på valg til bestyrelsen: Rikke Hammerum(ønsker genvalg), Petur Petersen(ønsker genvalg), Bjørn Bølling Nyholm(ønsker genvalg) og Anne Verdelin(ønsker ikke genvalg). Det står alle frit for at stille op til bestyrelsen, men under alle omstændigheder er der en ledig plads i bestyrelsen, så I kan jo allerede nu gå og overveje, om det er noget for jer!
 

Kursus i matematik-musik den 26.april 2020

Der er 44 tilmeldte til musik-matematikkurset på Sank Knuds Gymnasium den 26.april. Der er deadline for tilmelding til kurset på torsdag den 4.april, så hvis du er hurtig, kan du stadigvæk nå at tilmelde dig kurset her:
Info og tilmelding til matematik-musik kursus
Info om kurset til kursusdeltagerne bliver sendt ud i løbet af uge 15 og materialerne kan ses her: 
Materialer til matematik-musik kursus
 

Konference om vigende søgning til musikvidenskab i København den 4.april kl.16.15

På torsdag den 4.april afholder Musikvidenskabeligt Institut i København(MI) et møde for at afdække, hvorfor færre studerende vælger at læse musik i København. Hvis du er interesseret i at deltage i mødet, finder det sted på musikafdelingen torsdag d. 4. april, kl. 16:15 – 18:00 i lokale 16.4.76 (dvs. opgang 16 (gul elevator), 4 sal, lokale ud mod pladsen). Tilmelding er ikke nødvendigt, men hvis I ved at I deltager, må I gerne melde jeres ankomst til Morten Michelsen momich@hum.ku.dk 
 

Vejledning til skriftlige eksaminer og årsprøver i musik

Rikke Juel Enemærke har forfattet en vejledning til jer, som er i tvivl om, hvordan de skriftlige eksaminer og årsprøver skal afvikles. Dokumentet indeholder også vigtige informationer fra fagkonsulenten om samme emne:
Vejledning til skriftlige eksaminer og årsprøver i musik
 

Er du interesseret i at hjælpe Musikbladet på vej?

Der lyder en opfordring fra vores bestyrelsesmedlem Petur Petersen, som vil prøve at samle indlæg til en udgivelse af et nummer af Musikbladet. Hvis du kender nogle, der kender nogle, som måske kunne være interesseret i at skrive et indlæg eller hjælpe med at skaffe nogle indlæg, så send en mail til Petur: pbp@gefion-gym.dk. 
 

Rejsekursus til New Orleans, USA i uge 7-8 i år 2021

Næste større studierejse i foreningen bliver til New Orleans, USA i uge 7 og 8 i år 2021. Her bliver der rig mulighed for at arbejde med et udvalg af de mangeartede musikgenre,r som findes i New Orleans. Vi skal desuden studere og opleve den årlige festival Mardi Gras (16. februar). Rejseleder bliver sandsynligvis Esben Just fra SP Just Frost, og gennem hans kontakter arrangeres der workshops i og omkring New Orleans med musikere og instruktører fra USA. Prisen kommer til at ligge på omkring 12.000 kr, og vi forventer at have tilmeldningen klar i efterårssemesteret 2019.
 
Kursusansvarlige bliver Lars Bach Hansen og Bjørn Bølling Nyholm
 

Problemer?

Hvis du som medlem har problemer med gymmus.dk, nyhedsmail e.l., er du altid velkommen til at kontakte ordstyrer@gymmus.dk - eller skrive til os via gymmus.dk > Kontakt
 

Hjælp til selv-hjælp - fx logon

gymmus.dk > Hjælp
 

Kalender

Gå til Kalender
 
 

Overblikket

 
Gymmus.dk
 
Gymmus på Youtube
 
Facebook officiel side
 
Facebook medlemsgruppe
 
Facebook PRIMUS gruppe